Wednesday, August 20, 2008

Mindflow Technique - OSA.2























Aikasemmassa postauksessa selitin tuosta "mindflow" - tekniikasta ja sen tarkoituksesta. Nyt on tullut taas aika käyttää sitä.

Aiheesta : Aiheettomuus

Alottasko tästä, tuosta vai jostain muuta. No jos vaikka siitä, miten sitä on taas alkanu rutinoitumaan tähän paikkaan, aikaan ja elämäntyyliin jossa on kohta kaks kuukautta ollut. Vaikka "ennenkokemattomia" asioita tulee tehtyä, tuntuu, että niistä puuttuu sen jälkeinen hohto. Jos kiipeän jonku paikan katolle ja ryömin aitojen ali kielletylle alueelle. Tilanteessa kokee jännitystä ja jonkunlaista "carpe diemiä". Mutta silti, sen jälkeen... olen kuitenkin Kuusamossa. 

Matkaamisessa mukavaa on se, että kokoajan - ei ainoastaan tekeminen, vaan myös paikat ja kaikki mitä näkee on uutta. Ja tietää, ettei tähän tilanteeseen/paikkaan luultavasti koskaan enää tule. Ja kun kääntää selkänsä sille, edessä on heti uutta, mielenkiintoista tuntemattomuutta. Tapahtumien synnyttämät aistimukset ja tuntemukset kirjoittaa automaattisesti muistiin. Täällä taasen, kotona, tutun turvallisessa ympäristössä, joutuu tekemään töitä sen eteen, että löytäisi jotain, mitä ei 23 vuoden aikana olisi vielä löytänyt. 

Mutta niin. Miten nämä nyt liittyy tuohon, aiheettomuuteen. Ehkei se liitykkään. Olen tainnut vain laiskotella sen suhteen,  ja tehny välissä "oikeita töitä". Kaippa se on niin kuin Raappana laulaa ja elämäntapaoppaissa kirjoitetaan ; Elämä kuluu kausittain.  


.Osa 2. Loppu.

P.s. antakaa aiheita 

No comments: