Monday, December 13, 2010

Ulkoasupäivitys:



Olen viime päivinä yrittänyt selkeyttää tätä sivua ja helpottaa tekstien selaamista. Elementtejä on kertynyt sen verran paljon, että koko pohjapalikkaa piti leventää hapenpuutteessa.

1. HEADER
syntyi inspiroituneena taloon kolmisen viikkoa sitten tulleesta jäniksestä. Kun jänis ei "kaiva tunneleita" lattialla olevien tyynyjen välissä, kökötä kolosssaan tai pese korviaan, niin se puree jotain... Eläimet tuli headeriin mukaan myös siksi, että ne ovat guruja. Eivät mieti ja murehdi elämän tarkoitusta. Keskittyvät ainoastaan olennaiseen, siis olemiseen ja syömiseen.

2. LUETUIMMAT
...on ollutkin jo jonkin aikaa. Siinä päivittyy viikon ajalta luetuimmat postaukset. Tosin tämä vaatii kehittelyä, koska se rekisteröi vain otsikosta painetut lukukerrat. Ja nyt koko postaus näkyy mitään klikkaamatta, niin vaihtuvuus on mitä on.

3. SHOUTBOX
Shoutbox on "vieraskirjan, chatin ja foorumin yhdistelmä." Tarkoistus on, että tyypit voisivat kehua ja haukkua kaikkea. Heitellä juttuja tai linkittää mielenkiintoisia sivuja. Näitä saa omalle "himasaitille" ilmaiseksi esim. MyShoutbox.comista

4. AVAINSANAT
Avainsanat sijoitin sivun alaosaan, jossa ne saa kaipaamansa tilan. Niinku sanottu, tagittaminen on vielä vaiheessa, mutta tarkoitus olisi saada jokainen postaus jonkinlaisen tagin alle, niin, että niitä pääsis hyödyntämään helpommin.
.

No comments: