Tuesday, November 10, 2009

Uusi ulkoasu



Uusi ulkoasu syntyi sattumalta. Olin säätämässä aivan toisenlaista kuvaa ja etsin netistä sopivaa fonttia, kun törmäsin nyt käyttämääni SF Fedoraan.

Pienempänä pidin Indiana Jones elokuvia ja pelejä parhaimpina. - varsinkin Lucas Artsin ... And The Fate Of Atlantis "use, pick up, look" - seikkailupeliä. Siinä etsittiin Atlantiksen kadonnutta kaupunkia ja voi pojat, että se oli vaikea ja mielenkiintoinen löytöretki.

Kuvittelin jo tulevani arkeologiksi, ennenkuin selvisi etten ehkä pääsekkään juoksemaan pyörivää kivenjärkelettä karkuun ansoilla täytettyyn luolaan, vaan todennäköisemmin hapsuttelemaan pensselillä soramontun seiniä.

Joka tapauksessa. Säädettyäni tekstin värit ja kaarevuuden kohilleen, lätkäisin kartan taustalle ja lopputulos miellytti heti. Ei entisessäkään varsinaista vikaa ollut, mutta se nyt oli vähän... pikkuvanha ja liian vakava.

Lopuksi piti kehitellä vielä jotain tasapainottavaa tekstiä. Selailin vanhoja julisteita ja päätin varioida Raiders Of The Lost Ark:sta jotain. Ensimmäisen version viimeinen sana oli Peace, mutta kuten eräs anonyymi kommentoija taannoin kirjoitti ; rauha löytyy jokaisesta itsestään, joten päädyin käyttämään Meaning, eli tarkoitusta.

Olipa se sitten elämän-, havainnon- tai jonkin tapahtuman tarkoituksen pähkäilyä, niin ...
Tiittidittiiitiittidii, tiiittidittiiiii tiittiitiidii...

Tässä vielä linkki Indiana Jonesin tunnariin.
.


1 comment:

Anonymous said...

onni löytyy kaurapuurosta, rockradiosta, tuplaunosta...