Tuesday, November 17, 2009

Tämän hetken tunnelmat

-
Istun rovaniemeläisen hotellin aulassa. Tulin pari tuntia sitten tapaamiseen, joka koski ruokakuvaus-sessiota. Se pidettiin ja jäin naputtelemaan konetta.

Tee on vielä lämmintä. Raollaan olevien verhojen välistä näkyy kadulle. Alkaa hämärtyä, ihmiset pääsemään töistään. Sohvalla vanhempi mies lukee lehteä ja toisella puolen aulaa kaksi miestä keskustelee venäjäksi. Aulabaarin vuorossa oleva nainen käy keräämässä kuppeja. Joku turisti lukaisee sähköpostit viereisellä koneella ja kuulokkeista kuuluu The Baseballs - Hey There Delilah

Olen ollut paikkakunnalla pari vuorokautta, kaverin luona lattialla köllötellyt. Yöt menee valvoessa, aamupäivät nukkuessa. Tekeminen on aika vähäistä, odottelen kuvauksia, jotka yritetään sovittaa tämän viikon loppuun. Kävelyt, ateriat ja töllötin täyttää päivät.

Tuntuu, että pitkästä aikaa katse saa hengittää. Näkee niin kauas horisonttiin, ettei oikein erota mitä siellä on. Viime viikkoina kun on ollut kerrostalojen ympäröimänä, niin järvien ja metsien näkeminen on mukavaa.

Mutta nyt höpinät sikseen.
-
(kuva: cityhotel.fi)

No comments: