Monday, November 1, 2010

Elämäsi Kirja

.


"Tämä kirja on ainoa kappale koko maailmassa

– ja Sinä olet sen tekijä.

Elämäsi Kirja sisältää yli 200 kohtaa. Se on tarkoitettu apuvälineeksi ajatusten, muistojen ja tapojen tunnusteluun. Sivuilla sinulta udellaan lempiruokaa ja pahimpia pelkoja. Missä sait ensisuudelmasi ja miten viimeisin työhaastattelu meni? Pääset piirtämään ja myös täyttämään valmiita sarjakuvia mielikuvituksesi mukaan. Tutkitpa asioita yksin tai läheistesi kanssa, tärkeintä on tarttua kynään. Anna läheiselle lahja, joka koskettaa vielä vuosikymmenien päästä.

Jätä jälkeen muisto."

---


Tässä on kolmen kuukauden työn tulos. Printtasin käsikirjoituksen ja tänään koulun jälkeen kiikutan sen postiin. Paketoinnista kiitos Merin. Toivottavasti nuo menneillään olevat ulosmarssit eivät aiheuta hutilointia käsittelyssä.

Mitä lähempänä valmistuminen oli, sitä enemmän usko kirjan ideaan ailahteli. "Tämä on hyvä...ei, tämä on huono. Kuka tämän haluaisi julkaista? Kaikki haluaa. Paskanmarjat..."

No, nyt sitä ei kannata jahkailla. Näkee aikanaan, miten se vetoaa valitsijoihin. Jännäkakat vaan saattaa useampanakin päivänä tipahtaa postin mukana, sillä kustantaja käskee orientoitumaan 3-6 kk:n odotukseen.

3-6 kuukautta!

No, odotetaan sitten...

.

No comments: