Saturday, July 16, 2011

Statuspäivitys 16.7.2011


Syötyäni aamupalan vajosin ruokalepomaiseen mielentilaan. Turhaannuin, koska vastahan olin herännyt yöunilta. Päätin lähteä uimaan, mutta päätöksestä toimintaan siirtyminen vei tunnin. Sekin vitutti.

Tyhjillään olevan hyppyaltaan pohjalla viimein piristyin - oli pakko, kun happi alkoi loppua. Paistoi ja vesi näytti hienolta. Sukeltelun jälkeen uin vielä muutaman vedon ennen saunaa. Sauna niin ikään oli hiljainen, vain kolme ukkoa lauteilla. Otettiin pistävät löylyt.

Paluumatkalla laitoin takin reppuun. Tarkastutin kioskilla kaksi viikkoa vanhan lottokupongin. Siinä ei ollut voittoa, mutta ostin kuitenkin jäätelöpaketin ja vichy-pullon.

Kaksikymmenpäinen intialaisryhmä seisoi intialaisen ravintolan edessä Mannerheimintiellä. Minulla oli t-paita, jossa luki Suomi Finland ja ohittaessani heidät se alkoi naurattamaan. Toivottavasti eivät ottaneet itseensä.

Takaisin kämpillä söin jäätelön ja selasin blogeja. En ollut itse pitkään aikaan kirjoittanut mitään, joten päätin tehdä sen nyt. Ei minulla mitään varsinaista asiaa ollut, kunhan kirjoitin. Enemmän on tullut viime aikoina otettua kuvia ja katsottua niitä.

kuva: tuntematon
.

No comments: