Friday, June 25, 2010

Kuvakuukausi #25


#25: ISO 800, f/4, s 1/13

Aion nyt paljastaa jotain, joka saattaa nyrpistyttää hienoinpien naapureideni neniä. Nimittäin kyllä, se on ollut a3:sen asukas, joka jo toistamiseen asettaa tavaraa (tässä tapauksessa szechuan-kastikepusseja) hissin eteen.

Tuotteet ovat hyviä. Päiväyksen ja kaiken muunkin puolesta, tässä ei ole koiraa haudattuna. Mutta hyvää haudutettua koiraa szechuan-kastikkeessa varmaan saisi.

Tämä on ollut mukavaa ja olenkin päättänyt perustaa Ruokaa rappukäytävässä - liikkeen. Toiminta on vielä varjoissa operointia, mutta tähtäimessä on - kuinkas muutenkaan - parempi maailma.

Oli kyse sitten kirjoista, koruista tai kananmunista. Ruokaa (tai roinaa) rappukäytävässä - liikkeen visioissa kerrostalojen ala-aulat toimivat talon sisäisenä kierrätys/vaihtopisteenä. Auloihin asetetaan pari hyllyä asukkaita varten. Toimintaa ohjaa tarpeettomat tavarat ja pelkkä anteliaisuus.

Kukaties, ehkä se yhdistäisi niitä kymmeniä maailmoja, jotka muutaman metrin säteellä toisistansa asuvat.


p.s. jos kyseinen toiminta rikkoo jotain järjestyssääntöä, niin tämä tarina on täysin kuvitteellinen ja kuvakin manipuloitu.
.

1 comment:

Emppu said...

Hei Jaakko. Minä joskus luin tämän sinun kirjoituksen ja jäi jotenkin tuo sama idea kytemään takaraivoon. Itsekin aikuisiällä olen herännyt kierrättämään (kaikki huonekaluni on tällä hetkellä ilmaiseksi saatua/ toisilta ostettua) ja päätinkin että kun tuli tehtyä vähän sisustusmuutoksia, raahasin vanhan televisioni ja pari hyllyä kerrostaloni rappukäytävään. Tavaroihin laitoin lapun; "Toimivia, hinta 0e!" ja kappas, kaikki pääsivät uusiin koteihin. Näinhän se pitäisikin mennä. :)