Sunday, December 27, 2009

Muotibloggausta




Hei,

elettyäni pari kuukautta vuoden 2012 Design-pääkaupungissa, olen kaiken muun sivistyksen ohella oppinut myös pukeutumaan. Nyt aion aukaista muodin maailmaa. Tämä on lahjani teille, mauttomien selkosten ihmiset.

Tänään sujahdetaan niin sanottuun CasualSportTrend - lookkiin. Tähän asukokonaisuuteen olen yrittänyt sisällyttää kaikki tämän hetken kuumimmat virtaukset.

Legginssit :
Myös tosimies voi todellakin käyttää näitä. Ainakin Big Brotheria seuranneet tietävät sen. Kireät "leggarit" ovat todella In. Ne saattavat lämmittää, vaikka todellinen funktio on tehdä reisistä ja sääristä syötävän hyvännäköiset.

"Colormatch" :
Colormatch on yksi avainsanoista. Vaatekappaleiden on tuettava toisiaan. Yhtenevä sävyskaala on TO-della trendikästä :

harmaat leggarit -> harmaa t-paita
siniset shortsit -> sininen paita
mustat sukat -> mustat kengät
raitoja sortseissa -> raitoja kengissä

Sininen päävärinä :
Sinisen aallonpituus on noin 460 nanometriä. Vannon, että kävellessänne tämän heraldisen värin koristelemana kaupungin katuja, olette yhtä sen symbolisen arvon kanssa. Sillä sanotaan, että sininen mielletään viileäksi väriksi, joka on siis suora käännös englannin sanasta : COOL!

Vaikka asu saattaa olla hieman epäkäytännöllinen, koska mikään vaatekappale ei mm. sisällä taskuja, suojaa viimalta tai tunnu hyvältä yllä, niin vaivannäkö kannattaa silti. "Fuck for fame"-hommia.

See you, when you see me. Ciao!

Kengät : Adidas Sb-mallistoa, hinta 89,00 eur
Shortsit : Adidas kopio, Thaimaa, 0,50 eur
Paita : Merkki ei tiedossa, kirpputori, 2,00 eur
Pipo : Ice Peak, Prisma Rovaniemi, rikollisen halpa
Legginsit : Jokamies, Halpa-Halli, 5,00 eur
.

No comments: