E440 sitä ja E550 tuota. Vähän makeuttamis- ja väriaineita. Parit entsyymit, säilöntäaineita, sekä muutamia uutteita niin alkaa lounas olla valmista.
On harvinaista herkkua nykyään päästä maistamaan oman maan antimia ja itsepyydettyä lihaa. Ollaan niin tohkeissaan nykyajan nopeista ja helpoista mahdollisuuksista, että mielummin otetaan riski syödä lasinsiruja valmisruoassa, kuin käyttää aikaa keittiössä.
Japanniskohan se oli - yllätys - lähtenyt tämäkin homma käsistä. Siellä markkinoille oli tullut valmiiksi keitettyjä kananmunia. Vieläpä kolmenlaisia, kiinteästä löysään.
No, useimmiten hyvää ja helppoahan se on, mutta kyllä perustaidot pitäisi pitää mukana evoluutiossa.
Ping. Syömään!
.
Plastic Santa
12 hours ago
No comments:
Post a Comment